Wil je anderen kennis laten maken met Tai Chi of Qigong? Een workshop van Lely Oei is een gezonde en inspirerende activiteit voor een groep vrienden of collega’s, of bezoekers van een evenement. De deelnemers leren de basisbeginselen en ervaren hoe je het lichaam kan ontspannen en de geest tot rust kan brengen.

Tai Chi en Qigong kunnen behalve ter ontspanning ook voor ander doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld teambuilding. In oefeningen ontwikkelen de deelnemers zelfinzicht en leren elkaar beter aan te voelen, wat een positief effect op de communicatie en de samenwerking binnen het team kan hebben.

Tai Chi

Tai Chi is ontstaan in China en bestaat uit vloeiende bewegingen die hun oorsprong vinden in de krijgskunst. Toen de heilzaamheid van deze bewegingen werd ontdekt, zijn de vaste vormen van Tai Chi ontstaan.

Qigong

Qigong wordt in het Chinees met twee karakters geschreven: Qi (levensenergie) en gong (oefenen). Het beoefenen van Qigong versterkt de qi en het stromen van qi door het lichaam. Dit is belangrijk omdat de organen en lichaamsdelen levensenergie nodig hebben om optimaal te functioneren.