<<< NAAR BEDRIJVEN
QIGONG

Qigong is in het Chinees opgebouwd uit twee karakters: qi (=levensenergie) en gong (= oefenen).

Het beoefenen van Qigong versterkt de qi en het stromen van qi door het lichaam. Dit is belangrijk omdat de organen en lichaamsdelen qi nodig hebben om optimaal te functioneren. Vergelijk dit met een accu in de auto: de motor draait pas als de accu vol is én de stroom circuleert.
Om dit te bereiken begint u met het trainen van specifieke bewegingen in combinatie met het reguleren van de ademhaling. aandacht is daarbij belangrijk. Zo leert u qi te voelen en tegelijk te ontspannen. Hierdoor kan qi steeds vrijelijker stromen. Naarmate u Qigong beter beheerst, zal de qi krachtiger worden en zelfs te sturen zijn.
Het beoefenen van Qigong bevorderd zowel uw fysieke en geestelijke gezondheid. Bovendien zal u meer energie en rust ervaren.
Lely Oei is bevoegd door de Chinese Qigong federatie voor het onderwijzen van diverse eeuwenoude qigong vormen oa: het ‘5-dierenspel’, en ‘8 excellente oefeningen’. In de lessen worden verschillende Qigong vormen gegeven waaronder wudang qigong shiba fa.

WIST JE DAT...

…Lely Oei niet alleen trainingen geeft aan particulieren, maar ook aan bedrijven.

... Lely Oei bevoegd is door de Chinese Qigong Association om diverse Qigong vormen te geven, waaronder het 5-dierenspel en 8 excellente oefeningen?

... het mogelijk is om personal training of coaching te krijgen?

…op 3 februari 2011 het Chinese jaar van het konijn begint?

… op het open NK wushu 2009, 3 Tai Chi Delftenaren de 3e prijs hebben gewonnen in verschillende vormen Yang stijl?

…Tai Chi eigenlijk geschreven wordt als Taiji?

…Bao Yao Fei in 2008 tweevoudig Europees Kampioen is geworden?