Tai Chi kort
11 sep
Schrijf je in!

In deze korte cursus van twee lessen leer je de basisbeginselen van het ‘Tai Chi Lopen’. Wanneer loop je echt stevig op de aarde? Hoe open je jezelf, zodat energie kan stromen? Leer je door te voelen of door te bedenken wat je voelt? Begin een ontdekkingsreis naar je eigen lichaam.

Deze korte cursus is voor diegenen die kennis willen maken met Tai Chi, instappen in de cursus Tai Chi in de avond en voor hen die al jaren Tai Chi beoefenen en de basis willen verdiepen voor een nieuwe impuls in Tai Chi én het leven.

  • Start: 11 september 2024
  • Tijd: Woensdags van 19.30–20.45 uur, wekelijks
  • Locatie: Gymzaal van Tienhovenstraat, Van Tienhovenstraat 1 in Delft
  • Kosten: € 45,—, inclusief btw, voor 2 lessen

In deze korte cursus is het mogelijk deel te nemen aan een enkele les. De kosten bedragen dan €25.–.

Met beide voeten goed op de grond staan, vanuit je centrum bewegen met je hele lichaam en je structuur goed uitlijnen. Het klinkt zo simpel…

Voor mij is het al heel wat jaren een zoektocht om dit een beetje onder de knie te krijgen en die verveelt eigenlijk nooit.

Het is zo’n aparte gewaarwording als opeens iets beter beweegt – voelt – klopt in je vorm. Langzamerhand meer begrip en vooral gevoel ontwikkelen voor wat Tai Chi nu eigenlijk is, dat vind ik prachtig.

Weten waar naar je op zoek bent helpt enorm om dit langzamerhand te ontwikkelen in je Tai Chi. Een onmisbare start voor nieuwelingen en een kans op verdieping en verrijking voor diegenen die al wat langer bezig zijn.

A.

Goed om te weten

Strippenkaart

Als je niet zeker weet of je een complete cursus Tai Chi kan volgen, biedt de strippenkaart uitkomst. De kaart kost € 95,— en biedt gedurende één cursusperiode toegang tot 5 lessen in de cursussen Tai Chi voor beginners of Tai Chi voor gevorderden.

Korting

Studenten ontvangen 33% korting op het inschrijfgeld. Iedereen die zich aanmeldt voor een tweede, parallel lopende cursus, betaalt 33% minder voor de goedkopere cursus. Bijvoorbeeld voor Qigong in de avond.

Wil je Tai Chi of Qigong beoefenen om je welzijn te verbeteren, maar kun je het niet betalen? Neem dan contact op.

Doe vitaliteit cadeau

Wil je iemand een cursus of een aantal lessen schenken? Neem dan contact op voor een persoonlijke cadeaubon.

Gemiste les

Ben je een keer verhinderd? Geen probleem. Binnen dezelfde periode kun je de gemiste les in een andere cursus inhalen.

Open lessen Tai Chi

Schrijf je in voor een gratis open les en ervaar wat Tai Chi voor jou kan doen.

Volg een open les Inschrijving via Eventbrite

Open les gemist?
Meld je aan voor een proefles Tai Chi.

Andere cursussen Tai Chi